Kiinteistömanagerointi

Kiinteistömanagerointi

Kiinteistön arvon kehittäminen esim. käyttötarkoitusta muuttamalla tai teknisiä ratkaisuja parantamalla

Kiinteistöjohtaminen

Kiinteistöjohtaminen

Kiinteistön operatiivinen hoitaminen, kuten kunnossapito, käyttäjäpalvelut ja taloushallinto

Remontti

Projektinjohto

Peruskorjausten ja käyttötarkoitusta muuttavien isojen remonttien johtaminen

Konsultointi

Konsultointi

Monipuoliset kiinteistöihin liittyvät selvitykset ja toimeksiannot

Koulutus

Koulutus

Kiinteistöalan uusimman tiedon sisältäviä koulutuspalveluja oppilaitoksille

Mihin kiinteistömanageria tarvitaan?

Näkemyksemme mukaan kiinteistöjen arvon kasvattamisessa tarvitaan tulevaisuudessa yhä enemmän erikoisosaamista, jota tavallinen isännöintisopimus ei sisällä. Myös kiinteistöyhtiöiden hallitukset tulevat tarvitsemaan entistä enemmän ammattijäseniä. Saneerausprojektit ovat alihankintaketjuineen tulleet monimutkaisemmaksi ja vaativat tilaajan puolelle lisää osaamista.

BC Consultingissa tiimimme laaja-alainen kokemus, laajat verkostot sekä erilaiset näkemykset yhdistyvät asiakkaan hyödyksi. Tunnemme Vaasan seudun kiinteistömarkkinoiden erityispiirteet ja parhaat alihankkijat.

Esimerkkitapauksia, jossa olemme onnistuneet kiinteistön arvon kohottamisessa:

  • Kiinteistön energiatehokkuuden merkittävä parantaminen lämmitysjärjestelmän uudistuksella ja kulutuksen seurannan käyttöönotolla
  • Suojellun kiinteistön käyttötarkoituksen muuttaminen toimistoista asuinkäyttöön erilaisine lupaprosesseineen
  • Investorin löytäminen peruskorjausta tarvitsevalle arvorakennukselle
  • Merkittäviä kustannussäästöjä tuovien teknisien ratkaisujen löytäminen liikerakennuksen saneerauksessa

Näin tuotamme arvoa kumppaneillemme

Kiinteistöjen omistajille

BC Consulting auttaa suuria kiinteistömassoja omistavia toimijoita, kuten säätiöitä, yhdistyksiä ja ammattimaisia kiinteistösijoittajia, säilyttämään ja kasvattamaan omistuksensa arvoa.

Usein arvon kasvattaminen vaatii kiinteistön muokkaamista tulevaisuuden tarpeisiin. Onnistumme muutoksessa laaja-alaisen kokemuksen, hyvien verkostojen sekä taloudellisen ja teknisen osaamisemme avulla.

Isännöitsijätoimistoille

Vahvan isännöitsijätaustamme ansiosta tunnemme isännöitsijään kohdistuvat paineet ja alan tiukan kilpailutilanteen. Tiedämme, kuinka työaikasi kuluu kiinteistön juoksevien perusasioiden hoitoon, eikä pitkäjänteiselle kehittämiselle jää aikaa.

Kun isännöimääsi kiinteistöön suunnitellaan peruskorjausta tai suuria muutostöitä, ota yhteyttä. Tuomme pöytään erikoisosaamista ja tuemme sinua projektin onnistumisessa.

Kiinteistösijoittajille

Toimimme linkkinä myyjien ja ostajien välillä, kun ammattimaiset kiinteistösijoittajat etsivät portfolioonsa uusia kohteita Vaasan seudulta.

Toimitilojen tarvitsijoille

Onko yrityksesi aloittamassa liiketoimintaa Vaasan seudulla? Vai oletteko jo asettuneet paikkakunnalle, mutta etsitte nyt kasvun avaimia paremmista toimitiloista?

Kun vaadit toimitiloilta paljon etkä löydä julkisesti vuokrattavana olevista tiloista sopivaa, ota yhteyttä meihin. Tunnemme Vaasan kiinteistöt ja niiden potentiaalin paljon syvemmältä.