Tiimi

Marianna Ala

Marianna Ala

Konsultti, toimitusjohtaja,
Akha ry:n hallitusammattilaisjäsen

Puh. 040 669 5398
marianna.ala@bcconsulting.fi

Mariannalta löytyy kiinteistöjen hallinnoinnista sekä tuoreinta koulutuksella saatavaa tietoa (Johtavan ammatti-isännöitsijän koulutus, AIT) että käytännön työkokemusta ison organisaation palveluksesta. Hänellä on yli 10 vuoden tausta kiinteistöalalla mm. isännöitsijänä ja esimiehenä.

Jonas Nyman

Jonas Nyman

Erityisasiantuntija, hallituksen puheenjohtaja

Puh. 050 313 8168
jonas.nyman@bcconsulting.fi

Jonas perusti isännöitsijätoimisto BUMA-Teamin ja kasvatti sen Vaasan seudun markkinajohtajaksi. Hän on toiminut isännöitsijänä tai hallitustehtävissä sadoissa taloyhtiöissä. Tällä hetkellä hän toimii usean merkittävän kiinteistöosakeyhtiön toimitusjohtajana.

Per Strömman

Per Strömman

Erityisasiantuntija

Puh. 0400 562408
per.stromman@bcconsulting.fi

Ennen BC Consultingiin liittymistä Per teki lähes 35 vuoden työuran Vaasan Talotoimessa mm. työpäällikkönä, rakennuspäällikkönä ja lopuksi toimitusjohtajana. Hänellä on valtavasti kokemusta kiinteistöjen teknisen elinkaaren ylläpidosta sekä lupaprosesseista.

Janne Ala

Kiinteistöjohtamisen asiantuntija, konsultti,
Akha ry:n hallitusammattilaisjäsen

Puh. 050 307 8770
janne.ala@bcconsulting.fi

Janne on ollut kymmenvuotisen uran kehittämässä ja kasvattamassa isännöintitoimisto BUMA-Teamin liiketoimintaa toimitusjohtajana. Lisäksi hänellä on vankka osaaminen ja kokemus rahoitusalalta sekä myynti- ja markkinointitehtävistä että useiden kiinteistöyhtiöiden johtamisesta.Myös kiinteistöalan digitalisoiminen on Jannen intohimo.

Käyntiosoite

Oy BC Consulting Ab
Rantalinna, Rantakatu
65100 Vaasa

Y-tunnus 2808168-2

Ota yhteyttä