Personal

Marianna Ala

Marianna Ala

Konsult, vd,
Akha rfs styrelseproffsmedlem

Tel. 040 669 5398
marianna.ala@bcconsulting.fi

Marianna har över 10 års erfarenhet av fastighetsbranschen, och hon har tidigare jobbat både som disponent och som förman. Dessutom har hon färsk kunskap om branschen via utbildningen till ledande disponent (Johtavan ammatti-isännöitsijän koulutus, AIT).

Jonas Nyman

Jonas Nyman

Specialsakkunnig, styrelseordförande

Tel. 050 313 8168
jonas.nyman@bcconsulting.fi

Jonas grundade i tiderna disponentbyrån BUMA-Team som idag är marknadsledare i Vasaregionen. Han har verkat som disponent och styrelsemedlem för hundratals husbolag, och idag är han också vd för flera betydande fastighetsaktiebolag.

Per Strömman

Per Strömman

Specialsakkunnig

Tel. 0400 562408
per.stromman@bcconsulting.fi

Innan Per kom till BC Consulting jobbade han i 35 år på Vasa Hussektor bl.a. som arbetsledare, byggnadschef och till slut som vd. Tack vare det har Per stor erfarenhet av av olika tillståndsprocesser och av att underhålla fastigheter ur ett livscykelperspektiv.

Janne Ala

Fastighetsförvaltningsexpert, konsult,
Akha rfs styrelseproffsmedlem

Puh. 050 307 8770
janne.ala@bcconsulting.fi

Janne har som VD haft en tioårig karriär med att utveckla och växa verksamheten för disponentbyrå BUMA-Team. Han har gedigen kunskap och erfarenhet av finanssektorn. Dessutom av försäljnings- och marknadsföringsuppgifter samt ledning av fastighetsbolag. Digitalisering av fastighetsbranschen är också Jannes passion.

Besöksadress

Oy BC Consulting Ab
Rantalinna, Strandgatan
65100 Vasa

Y-tunnus 2808168-2

Kontakta oss